Beltéri árnyékolók

Roletták

Nagyon dekoratív különleges textileknek köszönhetően felöltözteti otthonát, munkahelyét. Véd a kíváncsi tekintetek ellen. Megóvja berendezési tárgyait a káros UV sugaraktól. Csökkenti a helyiség átmelegedését.

Sávroló

A sávrolóval tegye különlegessé otthonát, élvezze az egyedi megoldás sokoldalú alkalmazhatóságát. A textilek felületén sötétítő és fényáteresztő csíkok váltják egymást váltakozva szabályozva így a fényt.

Firenzei roló

A firenzei roló egy különleges és új termékünk. Stílus, visszafogott luxus és elegancia jellemzi. Az árnyékoló nyitott állapotban lágyan hullámzó, zsaluziára emlékeztető, 3 dimenziós látvány hatását kelti.

Szalagfüggöny

Az irodák és bankok egyik legideálisabb árnyékolója a szalagfüggöny, de akár otthonunkba is ideális választás lehet, mely tökéletesen alkalmas a nagy üvegfelületekkel rendelkező nyílászárók árnyékolására.

Pliszé textil árnyékoló

A pliszé textil árnyékoló bármilyen típusú nyílászáró rendszerhez ajánlható, legyen az akár fix, nyíló/bukó ablak, tolóajtó, esetleg tetőtéri nyílászáró.

Reluxák

A reluxa az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon.

Galéria

Kapcsolat

Avatar

Györe István

2330 Dunaharaszti, Petőfi Sándor u. 29.
Telefon: 06 (20) 209 3588
Fax: 06 (24) 490 142
E-mail: info@ma-dor.hu